"Buah Hati Saya"

Wednesday, 25 January 2012

Pantai mendamaikan ~~

Salam .. haii ..
arie nie azie cume nak bgtaw yang pantai dah berjaya menenangkan fikiran azie .. haha~~
lama tak pegi pantai taw .. rindu sgt2 .. huhu ..
ntah camne lak adik azie nie tetibe je nak pegi pantai .. azie pon apa lagy 'on' je la ..
best3 .. angin serta ombak .. waa .. damainye ... cam nak bermalam je tepi pantai huhu ...
memang betul la kan org cakap pantai ciptaan Allah S.W.T. nie hebat sgt .. ade keistimewaannya ..
kalau stress g ar pantai .. tutup mata pas2 dengar bunyi ombak .. confirm la fikiran akan jadi tenang .. cewah cam bg kaunseling lak kan .. 
nie ade la ckit2 gmbar yg sempat diambil ... ^_^


knp muke ceria sgt?? sebab nak cover angin kuat sgt smpai tergelak ...
-Pantai Eyes On Malaysia-


da mcm model lak ...
-Pantai Eyes On Malaysia-


ombak rindu ~ ~ huhu ..
-Pantai Eyes On Malaysia-


hepi sgt2 time nie sebab tenang je fikiran ..
sekian tentang pantai ~ ~


No comments:

Post a Comment

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..