"Buah Hati Saya"

Thursday, 20 September 2012

Happy Picnic Day



Yeayy !! Sabtu lepas Azie n the geng termasuk Zizi dan Wani pergi picnic kat Pantai Puteri Melaka  ..
Perancangan yang agak kelam cikit tapi berjaya akhirnya ..
Azie nie memang suka pergi pantai .. Hari2 pon tape .. 
Lagi suka .. So, kalau nak Azie happy bawaklah pergi pantai ..
Mengada2 lah Azie nie ..

Terima kasih ye kawan2 yang berjaya  mengimarahkan suasana ..
Wani , Zizie , Eryn , Miza , Yanti , Ieda , Azam , Zul , Ayit , Kawan Ayit , Hafiz dan Hata ..
Ada lagi tak? huhu ..

Macam2 makanan ada .. Zul terima kasih nasi lemak yang sedap tuhh
Eryn say thanks to ur mum menyediakan mee hoon goreng dan keropok lekor batu tuhh tapi sedap jugak ..  dan mee hoon ieda jugak .. terima kasih kerana menyediakannya juga ..
Semua lah .. haha .. 

Dulu pernah gak nak wat picnic nie tapi tak berjaya pon .. haha
Tak sangka kali nie berjaya pulak kan ..
Yang bertambah serinya bila kawan eryn datang .. huhu ..
Thanks Eryn sebab jemput dia .. Memang nak sangat jumpa dia pon ..

Berseri2 saya .. huhu .. Blushing **
Thanks Hafiz sebab sudi datang .. Maaf kalau kurang membebel huhu ..
Okay dah2 .. Jom tengok gambar pulak .. hewhew ..

Inilah Eryn .. Ketua Picnic ..

Makanan Disedia ... 
Apa Terjadi ? 


Peace Wani ...
Kami Semua .. 
Pencetus Suasana .. Zul dan Azam
Kawan Saya .. Kawan Awak Juga ..

4 comments:

  1. cute gile budak baju oren tu.. hahahaha...

    ReplyDelete
  2. OMG!! bestnya picnic.. and the foods make me hungry now...

    ReplyDelete

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..