"Buah Hati Saya"

Friday, 26 October 2012

Bowling bersama Buddies


Buddies .. Terima Kasih sebab sudi luangkan masa bersama ..
Happy sangat2 walaupun ada yang tak dapat hadirkan diri ..

Bukan senang nak gather sama2 kan .. lepas nie lagilah ramai takde sebab ada yang baru nak mulakan pembelajaran , ada yang kerja ..

Tapi serius Azie rindukan kawan2 sekolah .. Korang je yang boleh sekepala dengan Azie .. Huhu ..
Sekepala tuhh .. 

Masa main bowling tuh ,, Kami ada 2 orang kawan baru .. Abang Sap dan Azraei ..
Yang tak pernah main pon kena main .. *Cakap diri sendiri*

Masa main bowling pon kena ada sesi Photoshoot .. sesi tu sangat2 wajib ..
Macam2 perangai ada .. macam2 ragam ada ..
Sampai Azie mengalah nak layan korang ..
Penat sangat kot dari pagi Azie kuar join SHAKE PARTY kat Taman Tasik Utama .. lepas tu kitorang pergi Kolej Professional MARA sebab ade SHAKE PARTY jugak kat sana .. 
Balik rumah dah pukul 6 petang ..
Lepas Maghrib kuar lagi sebab aktiviti bowling dengan BUDDIES sampai pukul 1 pagi ...

Wow !! Super Energy Today !!
Penat sangat2 !!
Tapi berbaloi .. Azie Happy sangat .. 
Jom Sergah Gambar Azie .. 

saya budak baru belajar

Anak Dara Pingitan

barisan wanita

Jom buat muka chumell

Inilah kawan baru ...

Yeah !! Kegilaan Kami

Kami semua BUDDIES ..

Kak saya nak order ikan jaws tomyam ada ?


Berakhir sudah pengembaraan ..
Itu lah die BUDDIES .. Tapi ada yang tak hadir .. Takpe Next Event pasti lagy THE BOMMM ..

Thursday, 25 October 2012

Photoshoot Kedua Bersama Zizie

Haiii ... Photoshoot?? Tinggi ke nak jadi MODEL??
Cantik ke sampai nak jadi MODEL?? 
Sapa cakap orang TINGGI,CANTIK,MENAWAN je bole jadi MODEL??
Haha .. 
Kali ni mari tengok gambar dua SAHABAT dari UTeM yang tak pernah jadi MODEL dipaksa menjadi MODEL ..
Azie nak cakap TERIMA KASIH kepada PHOTOGRAPHER yang comel iaitu ERYN kerana sudi jadikan KAMI sebagai MODEL awak .. haha ..
Tujuan sebenar jadi MODEL nie sebab nak release tension je .. Sekali sekala luangkan masa dengan budak comel apa salahnya .. kan ... hehe ..
Jom terjah seberapa gambar KAMI :
Okay gambar nie candid ,. yang candid la nampak cam okay .. haha ..
#JanganKetawa#

Gambar kat bawah nie pulak, Eryn suruh Kami lakukan perbuatan yang agak gedik tapi hanya ini yang kami mampu .. Haha 
#GedikLarSangat#

Aksi Solo bersama PAYUNG PELANGI 
Nasib angin tak bawak lari
Ayu ke?
Lepas tuh angin lain pula datang ..
#AnginGila# 
Tolong jangan peluk saya!!
Lagi satu aksi Gedik .. 
Taa daa ...

 Gambar kali nie sangat sedih weii .. Kitorang nak ambil gambar bertiga tapi yang menolongnya sorang uncle nie .. Kitorang bagi die Kamera Eryn .. Then dia ta pandai guna .. penat possing tapi tak ter'snap' satu pon ..  
Sedih .. Tapi "TERIMA KASIH UNCLE SEBAB JADI PHOTOGRAPHER KAMI"
Muka kesabaran ^^,
Photogarpher pon nak bergambar ,,, 
bila bergabung

Aksi da baik tapi .. haha fikirlah sendiri
Haa tu jela yang Azie bole tunjukkan selebihnye kena la ..
pergi ke --->bUddIeS 4EVER =)
Thanks Singgah disini ^^,

Sunday, 14 October 2012

K.A.M.I



Heii kawan2 .. Hei Buddies ..
Buddies? Topik Blog Cik Eryn kita .. nak taw apa ?? meh pergi sini ---> CLICK SINI

Terharu baca blog dia .. Huhu .. Okay cukup ! 
Baca nie pula , Kisah Azie pon Menyayat Hati taw .. Hewhew ..

Ceritanya bermula,Mai ajak Azie pergi jogging kat Taman Botanikal hari Sabtu lepas ..
Azie ajak Eryn ngn Zizie .. Perjanjian sepatutnya pukul 8pagi .. Eryn datang amik Azie ngn Zizie di Hostel Bunga Raya,Bukit Beruang ..

Tahu tak .. Azie ngn Zizie telah menyeksa mereka berdua .. haha ..

**Azie sedar dari tidur dalam keadaan mamai kerana terdengar suara orang menjerit , macam pernah dengarkan .. tapi Azie boleh pula fikir tu mimpi .. Tidur semula ..
**Azie sedar balik sebab terdengar ada orang sebut nama Azie dengan kuatnnya .. Azie tersentak bila Azie sendiri dengar ada orang menjerit macamnie 
"ASSALAMMUALAIKUM ...WANI.....ZIZIE....AZIE....."

**Okay! kali nie bukan mimpi.Azie turun katil buka pintu bilik kelihatannya Eryn ngn Mai depan pintu rumah?

Dengan tak bersalah tanya macamne korang tahu rumah Azie kat sini ??

Eryn tanya ko tahu tak sepatutnya hari nie kita kena pergi mana ??
Okay !! Azie pon macam orang gila sebab teringat kena pergi jogging .. HAHA ..

Mai suh tengok jam .. **Cari handphone** .. Ya Allah dah pukul 9pagi ..

Eryn tanya tgok berapa banyak missed call ?? ** Tengok Handphone lagy** .. Ya Allah 49 Missed call ??

Hehehe **Buat senyaum kambing**

Sepantas kilat kejutkan Zizie .. Zizie macam tanak bangun .. Biarlah .. Azie selamatkan diri pergi mandi dulu ..
Kejutkan Wani jugak !! Eryn ngn Mai punya muka macam orang baru buat larian 10km ..

Masa tengah mandi ,, Terdengar suara Zizie menjerit then suara Wani seakan marah kenapa tak kejutkan dia ..
Okay .. tanak taw .. Lepas mandi dorang pon cerita kepayahan mereka mencari rumah Azie ..
Kesiannya dorang .. sampai sanggup tipu mak guard .. call banyak orang semata2 nak taw bilik kitorang no apa , blok apa .. hehe ..

Seriously korang nie memang SAHABAT yang berkerjasama !! SAHABAT yang sejati !!
Sanggup korang kan ...

**Explorer di pagi hari mencari HOSTEL HAZIRAH DAN NURUL FARAHIZZATI .. Clue Bunga Raya .. **

haha .. Syabaslah korang !! 

Lepas tuh bermula lah operasi bersiar2 tak jadi jogging sebab da nak tengah hari .. dan operasi HERBALIFE .. dan juga operasi menggila ... Jom lihat ..

Kami Tak Bersalah !!

Bersama Miss Eryn .. ^^,

Miss Eryn penat ye .. 

Ini lah Miss Mai a.k.a Miss Herbalife ..

Bersuka ria dgn FLYER HERBALIFE

Cik amik la satu flyers kami ..

Adik Manis jgnla lari nak bagi flyers jee ..

Thanks korang ^^,

Itulah dia .. K.A.M.I semua membuat kekecohan pada 6/10/2012 bersamaan hari Sabtu ,.
Ingat taw hari bersejarah dan hari kegemilangan korang .. Thanks BUDDIES ..

Friday, 5 October 2012

Aktiviti Minggu Ini

Hai ,, Nak taw tak .. hari nie azie jadi mak guard dalam rumah nie ..
Sebab .. Gara2 tertidur lepas maghrib la tadi ..
Nie nak tunggu azan subuh , baru lah azie nak pergi beradu ..
Azie nak bagitaw aktiviti minggu nie ..
Okay ! Ahad hari tuh rumah mak sedara ada buat kenduri akikah .. betul ke??
untuk dua orang cucu yang comel2 .. dua lelaki ..
Then before kenduri bermula , 3 orang anak dara pingitan nie "mengemas" bilik azie hingga lah terjumpa sebuah buku motivasi abang ,, selak punya selak terjumpa pulak tulisan yang tercatat " i love u melor yang benar arib, sayang kita akan bersama"
okay ini sangat lawak .. persoalan disini siapa melor ..?
okay ini aktiviti pertama ..

buku motivasi ditemui

Okay nie yg kedua .. Hari Selasa malam lab II bermula .. yang tak best tuh malam pulak kan .. merempitlah apa lagi kan .. haha .. Nasib baik ada Zizie , kalau tak sorang2 la .. Dan ada gambar cikit kat bawah yang boleh menggambarkan situasi didalam lab tuh ..

ini Torsion Machine

Bending Machine

Ladies in my group

Hasil Torsion
Aktiviti ketiga , perancangan adalah lepas habis kelas teman Wani dengan Zizie pergi buat IC baru kat JPN , lepas tuh singgah TAPEM nak tanya pasal pinjaman dan keputusan semester , okay pinjaman dah lama dah hantar ke UTEM tapi tataw lah apa maslah yg melambatkan keadaan , result pulak memang kena bagi setiap sem dan azie ta bai lagy huhuhu .. nanti azie bagi lah yee .. Jom tengok gelagat masing2 ..

Sebelum bergerak ke kelas pagi 

Berada di TAPEM

Di JPN

Nak jugak bergambar hehe 

Itu jela aktiviti yang memenatkan badan .. Sebenarnya ada lagi aktiviti baru yang baru nak melibatkan diri .. iaitu Silat Gayong Malaysia .. Lama kot ta bersilat .. Dengar UTEM ada silat nie .. laju je nak involve ..
Akhirnya berjaya jugak sambungkan pembelajaran silat tuh ,. 

Wah da subuh la .. okay la itulah setakat nie .. 
Terima kasih kerana membaca ,,
Semoga terhibur ,, hehe ..