"Buah Hati Saya"

Friday, 26 October 2012

Bowling bersama Buddies


Buddies .. Terima Kasih sebab sudi luangkan masa bersama ..
Happy sangat2 walaupun ada yang tak dapat hadirkan diri ..

Bukan senang nak gather sama2 kan .. lepas nie lagilah ramai takde sebab ada yang baru nak mulakan pembelajaran , ada yang kerja ..

Tapi serius Azie rindukan kawan2 sekolah .. Korang je yang boleh sekepala dengan Azie .. Huhu ..
Sekepala tuhh .. 

Masa main bowling tuh ,, Kami ada 2 orang kawan baru .. Abang Sap dan Azraei ..
Yang tak pernah main pon kena main .. *Cakap diri sendiri*

Masa main bowling pon kena ada sesi Photoshoot .. sesi tu sangat2 wajib ..
Macam2 perangai ada .. macam2 ragam ada ..
Sampai Azie mengalah nak layan korang ..
Penat sangat kot dari pagi Azie kuar join SHAKE PARTY kat Taman Tasik Utama .. lepas tu kitorang pergi Kolej Professional MARA sebab ade SHAKE PARTY jugak kat sana .. 
Balik rumah dah pukul 6 petang ..
Lepas Maghrib kuar lagi sebab aktiviti bowling dengan BUDDIES sampai pukul 1 pagi ...

Wow !! Super Energy Today !!
Penat sangat2 !!
Tapi berbaloi .. Azie Happy sangat .. 
Jom Sergah Gambar Azie .. 

saya budak baru belajar

Anak Dara Pingitan

barisan wanita

Jom buat muka chumell

Inilah kawan baru ...

Yeah !! Kegilaan Kami

Kami semua BUDDIES ..

Kak saya nak order ikan jaws tomyam ada ?


Berakhir sudah pengembaraan ..
Itu lah die BUDDIES .. Tapi ada yang tak hadir .. Takpe Next Event pasti lagy THE BOMMM ..

8 comments:

  1. rindu kt kwn2 jugak la nk main bowling nih....

    Tips Jaga Kesihatan

    ReplyDelete
  2. cheqna x pernah main bowling
    x pandai hehehehe
    x update blog ke??

    ReplyDelete
  3. cheqna ,, nie pon first time ,.. nak update tengah tunggu mood datang hehe

    ReplyDelete
  4. Perkongsian yang menarik`
    Singgah baca entri & FOLLOW sini`
    Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari - Salam perkenalan :)

    Keep in touch :D
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..