"Buah Hati Saya"

Sunday, 14 October 2012

K.A.M.I



Heii kawan2 .. Hei Buddies ..
Buddies? Topik Blog Cik Eryn kita .. nak taw apa ?? meh pergi sini ---> CLICK SINI

Terharu baca blog dia .. Huhu .. Okay cukup ! 
Baca nie pula , Kisah Azie pon Menyayat Hati taw .. Hewhew ..

Ceritanya bermula,Mai ajak Azie pergi jogging kat Taman Botanikal hari Sabtu lepas ..
Azie ajak Eryn ngn Zizie .. Perjanjian sepatutnya pukul 8pagi .. Eryn datang amik Azie ngn Zizie di Hostel Bunga Raya,Bukit Beruang ..

Tahu tak .. Azie ngn Zizie telah menyeksa mereka berdua .. haha ..

**Azie sedar dari tidur dalam keadaan mamai kerana terdengar suara orang menjerit , macam pernah dengarkan .. tapi Azie boleh pula fikir tu mimpi .. Tidur semula ..
**Azie sedar balik sebab terdengar ada orang sebut nama Azie dengan kuatnnya .. Azie tersentak bila Azie sendiri dengar ada orang menjerit macamnie 
"ASSALAMMUALAIKUM ...WANI.....ZIZIE....AZIE....."

**Okay! kali nie bukan mimpi.Azie turun katil buka pintu bilik kelihatannya Eryn ngn Mai depan pintu rumah?

Dengan tak bersalah tanya macamne korang tahu rumah Azie kat sini ??

Eryn tanya ko tahu tak sepatutnya hari nie kita kena pergi mana ??
Okay !! Azie pon macam orang gila sebab teringat kena pergi jogging .. HAHA ..

Mai suh tengok jam .. **Cari handphone** .. Ya Allah dah pukul 9pagi ..

Eryn tanya tgok berapa banyak missed call ?? ** Tengok Handphone lagy** .. Ya Allah 49 Missed call ??

Hehehe **Buat senyaum kambing**

Sepantas kilat kejutkan Zizie .. Zizie macam tanak bangun .. Biarlah .. Azie selamatkan diri pergi mandi dulu ..
Kejutkan Wani jugak !! Eryn ngn Mai punya muka macam orang baru buat larian 10km ..

Masa tengah mandi ,, Terdengar suara Zizie menjerit then suara Wani seakan marah kenapa tak kejutkan dia ..
Okay .. tanak taw .. Lepas mandi dorang pon cerita kepayahan mereka mencari rumah Azie ..
Kesiannya dorang .. sampai sanggup tipu mak guard .. call banyak orang semata2 nak taw bilik kitorang no apa , blok apa .. hehe ..

Seriously korang nie memang SAHABAT yang berkerjasama !! SAHABAT yang sejati !!
Sanggup korang kan ...

**Explorer di pagi hari mencari HOSTEL HAZIRAH DAN NURUL FARAHIZZATI .. Clue Bunga Raya .. **

haha .. Syabaslah korang !! 

Lepas tuh bermula lah operasi bersiar2 tak jadi jogging sebab da nak tengah hari .. dan operasi HERBALIFE .. dan juga operasi menggila ... Jom lihat ..

Kami Tak Bersalah !!

Bersama Miss Eryn .. ^^,

Miss Eryn penat ye .. 

Ini lah Miss Mai a.k.a Miss Herbalife ..

Bersuka ria dgn FLYER HERBALIFE

Cik amik la satu flyers kami ..

Adik Manis jgnla lari nak bagi flyers jee ..

Thanks korang ^^,

Itulah dia .. K.A.M.I semua membuat kekecohan pada 6/10/2012 bersamaan hari Sabtu ,.
Ingat taw hari bersejarah dan hari kegemilangan korang .. Thanks BUDDIES ..

No comments:

Post a Comment

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..