"Buah Hati Saya"

Friday, 5 October 2012

Aktiviti Minggu Ini

Hai ,, Nak taw tak .. hari nie azie jadi mak guard dalam rumah nie ..
Sebab .. Gara2 tertidur lepas maghrib la tadi ..
Nie nak tunggu azan subuh , baru lah azie nak pergi beradu ..
Azie nak bagitaw aktiviti minggu nie ..
Okay ! Ahad hari tuh rumah mak sedara ada buat kenduri akikah .. betul ke??
untuk dua orang cucu yang comel2 .. dua lelaki ..
Then before kenduri bermula , 3 orang anak dara pingitan nie "mengemas" bilik azie hingga lah terjumpa sebuah buku motivasi abang ,, selak punya selak terjumpa pulak tulisan yang tercatat " i love u melor yang benar arib, sayang kita akan bersama"
okay ini sangat lawak .. persoalan disini siapa melor ..?
okay ini aktiviti pertama ..

buku motivasi ditemui

Okay nie yg kedua .. Hari Selasa malam lab II bermula .. yang tak best tuh malam pulak kan .. merempitlah apa lagi kan .. haha .. Nasib baik ada Zizie , kalau tak sorang2 la .. Dan ada gambar cikit kat bawah yang boleh menggambarkan situasi didalam lab tuh ..

ini Torsion Machine

Bending Machine

Ladies in my group

Hasil Torsion
Aktiviti ketiga , perancangan adalah lepas habis kelas teman Wani dengan Zizie pergi buat IC baru kat JPN , lepas tuh singgah TAPEM nak tanya pasal pinjaman dan keputusan semester , okay pinjaman dah lama dah hantar ke UTEM tapi tataw lah apa maslah yg melambatkan keadaan , result pulak memang kena bagi setiap sem dan azie ta bai lagy huhuhu .. nanti azie bagi lah yee .. Jom tengok gelagat masing2 ..

Sebelum bergerak ke kelas pagi 

Berada di TAPEM

Di JPN

Nak jugak bergambar hehe 

Itu jela aktiviti yang memenatkan badan .. Sebenarnya ada lagi aktiviti baru yang baru nak melibatkan diri .. iaitu Silat Gayong Malaysia .. Lama kot ta bersilat .. Dengar UTEM ada silat nie .. laju je nak involve ..
Akhirnya berjaya jugak sambungkan pembelajaran silat tuh ,. 

Wah da subuh la .. okay la itulah setakat nie .. 
Terima kasih kerana membaca ,,
Semoga terhibur ,, hehe ..

1 comment:

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..