"Buah Hati Saya"

Monday, 3 December 2012

Buddies 4ever !!!!

 Hepi hepi hepi !!! hepi apa? Hepi dapat tengok muka semua buddies ..
24/11-25/11 kami mengadakan Party Bbq Buddies ..
Akhirnya event nie berjalan juga walaupun banyak rintangan dan dugaan ..
Disebabkan hati yang kuat dan gigih untuk meneruskan , aktiviti ini terlaksana juga ..
Terima kasih semua buddies yang sangat sempoi , terima kasih sangat2 ..
Actually malam tu sangat ....... sedih .. sebab Azie rasa malam tu ada yang merajuk,terasa,kecik hati dgn Azie ..  Sampai rasa Azie tak kenal da dengan korang ..Tapi Azie tanakla BBQ malam tuh tak hepi seperti yang Azie bayangkan sebab da penat uruskan ..
So macamnie la permulaan BBQ ^^,
senyum dik ...
Di malam hari banyak sangat makanan sampai banyak sangat tak habis ,. Membazir betul ..
Makan sampai lebam --> Tukar2 hadiah --> Amik Gambar ramai2 --> Afiq balik ---> pergi tepi pantai --> Truth or Dare


Seronok2 !! Lepas habis game tuh duk tepi chalet buat sesi perkenalan dan borak2 kosong sampai mengantuk .. makan lagi pagi2 buta tu .. pukul 3 lebih baru dapat lelap ..

Keesokkannya bangun seawal 6pagi .. Tunggu putera dan puteri bersiap .. Breakfast tepi pantai sambil menikmati roti canai dan teh o panas ...

Terus cari tempat menjalankan aktiviti di Pengkalan Balak ..
Kami ada 5 aktiviti ..  tengok la acara kami ..
Aktiviti 1 Isi air dalam botol ...

 Aktiviti 2 Joyah Bercerita ...

 Aktiviti 3 Belon beracun ...

Aktiviti 4 Straw Cumbuan ...

Aktiviti 5 Syiling 10sen Dalam Tepung ...


Dannnn disebabkan banyak tepung .. Kami Dilumurkan dengan tepung dan sehingga terasa diri nie seperti CEKODOK !! Haha , Weii Azie ta suka main tepung dari dulu .. Hahaha !! Dannnn akhirnya Azie jugak yang kena ... Setiap game Azie mesti Azie yang terkena balik !! Yesss Damnn ..

Sehingga Azie jadi camnie ..(gambar bawah) .. 
Kepasrahan ..

White girl !!! Snow White !!!
Walaupun ta nampak siapa yang baling tapi Azie nampak orang terakhir Soffih !!! Sayang kau la ... hahaha !!
Comel kan muka putih2 nie .. hahhaa Seyes buruk .,. Baju , tudung , seluar yang hitam semua bertukar jadi putih ... Penghabisan acara yang sangat adorable ... Thanks Buddies !!

Kami Buddies Selamanya ... Sayang Korang semua !!

Tade Kawan Yang Sehebat Korang !!

No comments:

Post a Comment

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..