"Buah Hati Saya"

Thursday, 27 June 2013

Tiket Percutian Sepanjang STUDY WEEK dan EXAM WEEK




Seperti yang kita tahu STUDY WEEK tu adalah MINGGU BELAJAR untuk persediaan exam minggu depan ..

Tapi ...

Inilah dia percutian selama study week berlangsung ,,

Sebelum bermulanya Study week kami da berfoya2 .. Kononnya nak pergi main bowling tapi ramai sangat ... So , kitorang pon pergila TANGO kat BUKIT BERUANG tu .. Karok !!
Bersama Mai .. Azizul(kawan mai) dan Nash ..


Hari JUMAAT malam .. pergi keluar jumpa rakan2 yang jarang berjumpa .. pergi makan KFC bersama budak mata besar nie haaa ..


Hari Sabtu rehat2 .. Study2 ..
   
Ahad malam .. Cakap kat Nash nak makan char kuey teow la .. Dia pon bawakla pergi kedai yang dia sebut sedap tu .. Rupa2nya kat Klebang .. Sedapla .. Bolehla .. Tapi ta nampak makanan nyaa GELAP ..... Haha konon2 nak sweet2 laa?? -_-


Hari Isnin .. Tepon makcik nie, pastu dia pon ajakla makan ROJAK .. Nak pergi makan kat kedai pak imam tapi tak bukak ... Jadinya macamnie .. pergi AEON JUSCO beli barang dapur .. Settle g cari sampai ke Klebang .. haha Klebang lagi ... haiiiishh ..




Tadaaaaa*** Rojak mamak klebang .. hmmpp bole laa ..

Hari Selasa pulak .. malam tu rumah Nash ada wat kenduri selamat .. Ajak MAI .. Bab makan nie memang aktiviti kitorang la .. haha .. tapi .. Nak taw .. Rupa2nya NASH dan MAI nie sepupu !! Omaigodddd ... Da sampai depan umah baru Mai cakap nie umah sedara dia .. Wahhh jejak kasih nampak ..... Hahahaha .. Sori Mai kita tataw pon dia sepupu awk dan awak pon baru taw masa tu ... Jadi redha jela ..

Selepas itu .. Rabu kami keluar gak bincang pasal HERBALIFE sementara tunggu adik2 kami balik berjalan .. Malam tu pulak pergi kediaman BUNGA RAYA .. Layan kawan2 yang berminat dengan produk HERBALIFE ..


Khamis pulak lepas zohor .. Mai kata kedai pak imam tu bukak .. Huhhh ?? o_O 

Apa lagi jom pergi makan .. haha ..
Kuar lagy ... Rojak lagy ...



Selepas kenyang makan rojak .. Lepak kat Pantai Eye On .. Nia antara gambar yang seksi .. HAHA !! SEXY LIPS kau ..


Hari Jumaat pulak .. petang tu teman Miss Eryn pergi cari tudung kat MELAKA SENTRAL ..
Sebab malam tu kawan baik dia nikah .. Cari2 .. Terserempak dengan En. Hafiz !!
Hehe .. dua kali pulak kan .. Bukan senang nak jumpa pakcik tu .. Al maklum la sibukkan ..
Then , selesai cari tudung .. lepas maghrib yang ta berapa nak lepas maghrib ... pergi MASJID TANAH .. Kawan nikahh oiii .. 

Alhamdulillah dengan sekali lafaz dia dah jadi isteri orang ..
Makanan malam tu memang superb !!! sup gearbox !! 



 Nie lah dua orang sahabat yang sentiasa ada sewaktu susah dan senang .. Love u so much !!

ERYN dan MASTURAH

Keesokkannya pulak .. Majlis Perkahwinan dia pulak kan .. Bertolak pukul 12 balik dalam pukul 4 sebab ada 2 kenduri .. Waktu nie Hafizah dapat lepas dan dia join kami !! .. Driver seperti biasa ,, Miss Eryn ... hehe .. Kenyang2 ..

FIZA dan ERYN


Balik2 je dari kenduri kawen .. Miss Eryn call .. suh datang rumah dia .. tolong2 malam tu ada kenduri ..
Malam Sabtu pulak .. Kenduri rumah Eryn .. Kenduri Arwah .. Saya ber'punjabi' Haha ..
Datang makan .. lepak2 .. ada anjing hitam menyalak2 .. pastu kitorang halau2 mengadu kat anjing kurap .. anjing kurap konon nak dtg serang .. Tapi abg Eryn Sound terus gigil .. haha kbai ..
Ohh sambung cerita .. selepas kenduri tu .. Nash dtg jemput lak ajak g pantai .. dia ckp dia bosan .. Sampai2 umah dlm pukul 11 lebih .. Penat **

Punjabi malam hari ..
Hari Ahad pulak .. Teman Miss Eryn pegi PAGOH, MUAR .. Hantar nenek dia .. Sambil2 tu .. singgahla kedai MEE BANDUNG MUAR .. Wahhh sedapp .. nyum nyum nyum ... hehe ... 
Heyyy Azie Isnin Exam taw !! Hehe .. Ye taw .. 

ISNIN Exam .. 
SELASA study ..
RABU Exam ..

Exam seterusnya ? Hari SELASA Depan .. -_- .. Lama kan .. Tiba2 En. Hafiz mesej ajak kuar .. Dia cakap nak karok ..  Kebetulan Mai pulak ajak makan KFC .. Hee .. apa lagi .. 

Hari Sabtu .. Kuar mula2 makan KFC pastu Karok !! Yeahh .. Hepi sangat ..

BERSAMA ^^

Fokus Exam2 .. Selasa Malam Exam ..
Hari Rabu petang pegi Hostel kemas barang2 ditemani Mai ..
Hari Khamis Exam pagi .. Pastu Merdeka !!

Khamis malam .. Beli CAPATTI .. Kawan2 nak makan .. Bagi kat Aiman dan Fikri sikit .. 
Selepas tu .. pergi RESTORAN ARAB DIMA kat BUKIT BERUANG .. nyum nyum nyum .. banyaknyaaaa nak habiskan ... kenyang sgt2 ....
 Dah kenyang?? Angkut barang2 kat hostel bawak balik rumah ... 


Hari Jumaat .. Lepas Asar .. Dah janji dengan Fikri nak teman dia sampai dia naik bas .. Okay .. Roger n out .. Kuarla Berdua?? Dia tanak ajak kawan2 dia nt kawan2 dia nakal2 .. heee .. 
Budak Tecik nak balik Perak .. 

Tunggu budak bujang siap !!

 Nie dia budak tecik bajet tomey .. Hahaha ..

Macam adik dan kakak kann ..

Berakhirlaa Percutian Study Week dan Exam Week ...
Tapi ...... Tade cuti !! Yang ada .. Amali Kejuruteraan sampai lah 6 September 2013 !!
Wahhh Selamat3 semua nya .....

No comments:

Post a Comment

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..