"Buah Hati Saya"

Thursday, 5 September 2013

Happy Seoul Garden With Buddies ^^



4 September 2013 .. Haluan kami adalah Seoul Garden Mahkota Parade Melaka ..

Akhirnya sampai juga kat sini .. Merancang dilewat malam .. Pada mula Mai n Afiq yang sebut2 nak date kat Seoul Garden .. Lama2 ramai lak yang bersuara nak ikut ..

So jadi topik perbualan malam sebelum Reunion nie 
"Siapa nak join? Pukul berapa? Nak naik kereta siapa?"

Sampaikan nama group daripada BUDDIES bertukar tukar ..
Kelas bahasa pon ada .. Siapa yang wujud dalam group tu tp menyepikan diri .. nasib korang la .. 
Notification beratus ratus ..

Then lagi satu .. Plizz jangan typo dalam group tu ..
Habis kena menganjing ..

Apa2 pun kalau siapa yang sekepala korang terasa seronok ada kawan2 seperti mereka ..
Walaupun kadang2 terasa nak hangin jee .. tapi dorang jugakla penyampai berita .. penghibur lawak sengal2 ubi ..


Makan2 sampai lebam

Cik Mai .. my bff ..

Kesemua puteri2 yang ada .. putera xnak bergambar ..
JUAL MAHAL

Thanks semua .. Menceriakan hari2 sebelum masuk belajar semula .. Coconut shake da .. Seooul Garden pun da .. Lepas nie wat aktiviti lain .. Pastikan ramai yg join ...

Belajar rajin2 .. Jaga diri kat tempat orang .. Semoga berjaya dunia dan akhirat .. Insyaallah .. Aminn .. Cuti sem jumpa lagi ... ^^