"Buah Hati Saya"

Saturday, 14 December 2013

Triple A


7 November our first date .. *phewiitt*
First date kita pergi tengok wayang cerita Thor .. pastu makan asam pedas .. sedapkan asam pedas kat situ .. ^^,

Tak sangka dah Sebulan lebih kita lakar saat first date tu .. *cewahh*
Tak sangka jugak dalam masa sebulan lebih tu kita da lakar pelbagai memori ..

Kita lakar bakat kat Giant,Bachang .. 
Ajak makan nasi beriani murah .. haha ..
Kita pergi Sagil ..
Pergi picnic kat Pengkalan Balak .. Teman pegi pantai .. Makan Yong Tau Fu .. (Sorang xde) ..
Hantar Azie pergi kem dan sambut kepulangan Azie balik dari kem .. *Kemain*
Pastu bagi suprise !! Bagi kura-kura yang kiut miut tuuu ....*saya suka saya suka*
Comel sangat .. Azie dah ada peneman ADAM JUNIOR n AZIZI JUNIOR .. *yeahh*

Teman makan NASI BERIANI

Teman pergi Pantai with Adik A .. Azizi ..

Asah Bakat Terpendam .. Abg A .. Adam ..

Sagil ..

Sagil ..

Pengkalan Balak

Kalau nak tahu .. Kehadiran korang telah membangkitkan semangat Azie ..
Mengajar Azie erti bersyukur ..

Azie cuba jadi kawan dan sahabat yang terbaik ..
Insyaallah Azie cuba k ..
Abang A, Adik A .. Terima kasih .. Akak A takkan lupa Our Triple A forever ..
Walaupun Adik A cakap dia ada sem nie je .. nanti dia da tak balik Melaka .. 
Tapi tape .. Wechat kan ada .. Facebook kan ada .. Twitter kan ada .. *Haha*
Tape ada jodoh kita jumpa lagi k ..

Rasa bertuah mengenali korang .. Azizi dan Adam .. 
Jangan lupa event kita lepas Exam nanti ..
Thanks ^^

No comments:

Post a Comment

Komen yang murni2 saja ye .. Terima Kasih ..