"Buah Hati Saya"

Monday, 6 April 2015

Sagil Gunung Ledang Johor



Kisah sagil nie dah bape minggu lepas 20/3/2015 .. Tapi harini baru ada rasa kerajinan tuh datang nak berceloteh kat sini ..

Cadangnya nak tunggu bodyguard join sekali tapi dia ada janji dengan orang lain .. jadinya untuk memuaskan  hati masing2 kita pergi jugak tanpa bodyguard kih3 ..

Azie nie suka keindahan alam .. so jangan pelik kalau mostly gambar azie ada pantai .. kih3 ..

Kitorang gerak dalam pukul 9 sampai pukul 10 lebih .. Sampai2 je terus cari tempat yang tak ramai orang .. sebab kitorang nie jenis tak suka ramai2 .. pening kepala haha .. Nasib sempat pergi beli nasi lemak .. sebab naik tangga nak dapatkan tempat yang cun perut pon berbunyi, siap karok lagu dangdut lagi .. haha ..

Keindahan CiptaanNya


Duyung2 UTeM


Zizie konon sweet la siram air gitu?


With my k.lia yang suka Pukkk 


Gaya kena bawak arus .. Errrr ..



say 'cheese' .......

Tangan Zizie selalu jadi monopod kitorang haha ..


3 jam berendam cukuplah

Selepas 3 jam .. berendam .. dah pukul 1 kitorang gerak balik .. Tengok orang pon da makin ramai .. yela hujung minggu kan .. lagipun terfikir nanti nak beratur panjang2 nak mandi .. bilik air 3 je .. 
Perempuan ni kalau mandi lama2 .. penat nak tunggu, boleh berangan sampai korea taw !

Huhu so kalau nak datang, datangla awal pagi .. tenang je rasa ..
Rasanya da setahun lebih tak datang sini ..
Yela busy kemain lagi .. huhu ..

Friday, 13 March 2015

My Boyfriend Always Sweet and Black !

My Boyfriend yg Hitam dan Manis. Ehh Meow .. Yess ,, niela my boyfriend sekarang .. 
Ganas, nakal, manja, baik(waktu mandi je)
Bila da jaga dari kecik mestila da macam layan anak sendiri, tak sampai hati dengar dia bersuara sedih kuat2, mesti kelam kabut keluar cari dia .. Yela sapa tak sayang boyfriend oiiii ...

Bulan pertama diberi kasih sayang
Selepas 2bulan diberi kasih syg tak muat da bakul tu 
Aksi nak cari perhatian pertama

Aksi cari perhatian kedua
Sombongkan diri

Waktu paling seronok nak buli dia .. Waktu dia tido . . .
Tarik kaki .. Geletek perut .. Alih tempat tido .. Pusingkan badan dia .. Buatla apa pon dia tetap nak tido ..
Aksi Menggoda

Kes rindu bakul yang da tak muat 
Bodyguard Si JR
 Kes buat muka sedih bila Tuan dia nak tinggalkan dia .. Macam lama tak jumpa lak ..
Tengok je Tuan dia Selfie

Menyelit2 
Bila waktu ganas, ganas sangat habis tangan dia gigit ..
Tapi waktu manja, manja sangat ..
Apa pon my favourite pet ever !
Memang suka kucing dari dulu xkisahla hitam keee .. kucing tetap kucing .. always cute ..
Nak amik hati Azie kena suka kucing jugak .. Haii Hitam Manis ~~

Saturday, 24 January 2015

Mahkota Parade --> Seoul Garden --> Klebang




Cerita da lama , hampir nak basi tapi baru nk update ..
Sekarang tengah bosan sebab tu rajin update blog nie .. 

Nak cerita jadi Driver kepada Zizie dan Anak2 Sedara dia .. datang dari Terengganu .. Zizie ni da lama tak jumpa anak2 sedara dia ni .. Rindu la kan .. Azie pon temankan la .. 
Ala macam tak kenal Azie nie .. Kaki jalan kann .. Sampai Zizie cakap, Bakal Suami Azie nanti kena sabar dengan Azie sebab Azie ni suka berjalan .. hahahaha Oooppss .. Tahu Sudahhh ..

Let's Begin !!!!
Azie, Adik Ikah dan Zizie
Haa nie la si comel petah bercakap lagi petah membuli mak sedara dia .. Baju Biru tu Qhalif dan Baju Merah Akief .. Betul ke eja .. haha xpela janji ada bunyi kann .. Dorang panggil Zizie 'Andak' ..

Destinasi Pertama Seoul Garden, Mahkota Parade .. Lapar kann .. Qhalif ni nk makan nasi goreng .. nasib kat sini ada sediakan nasi goreng .. hahaha ..
Rebus Semua Sekali La Senang .....
Pas makan lalu lak kat tempat game ... memangla budak2 suka .. lagi2 budak lelaki nie .... Xpela bukan selalu jumpa kann .. Kita layankan jela ..
Macam Ye2 Dia Main .. 
Okay ! Destinasi Kedua !! Pantai Klebang atau Dataran 1 Malaysia !!!
Belum turun kereta .. da request nak main layang2 .. nasib tak hujan walau langit agak mendung .. Nasib angin kuat so sesuai laa aktiviti kita ..
Tarik lagii ..

Yang kecik ni pon nak jugak main layang2


Sedihnya Layang2 abang dia Patah pulak .. 
Kat Klebang takde Coolblog tapi ada Coconut Shake !!
Haaa penah rasa takk .... Bagi rasa Coconut Shake Oreo .. Nyum3 ... Sedapnyaa .. Sampai tak bole nak cakap .. fokus dengan coconut shake dia tuu ...
Errmm Sedap!

Ntah apa dia sakat Andak dia

Peacee Melaka !!
Nanti Datangla Lagi .. 
Sekolah da Mulakan .. Qhaliff da masuk Darjah 1 .. Sekolah belajar rajin2 taw .. Jangan nakal2 .. Jangan buli kawan sekolah pulak .. Buli Andak takpe .. Kih3 ..
Rindu Dah Kat Dorang ...