"Buah Hati Saya"

Tuesday, 31 December 2013

Final Week sem 5 -UTeM- !!


All the Best Semua Kawan2, Rakan2, Sahabat2 dan Teman2 ..

Semoga kuat menghadapi Final Week yang akan membuatkan kita Stress, Tension ...

Biasalah kan nama pun EXAM ..

Think positive .. Jaga kesihatan diri ..

Ingat harapan Mak Ayah ..

Senyum selalu walaupun xdapat jawab soalan exam .. Tapi jangan senyum sangat la .. nanti org fikir lain lak ..

Sem nie azie rasa  sem tenang bagi Azie .. Sebab .......................
Tade orang yang kacau hidup Azie kan .. 
Tade orang nak cari gaduh ..
Yela single kan .. Scandal semua da buang ...

Yeahh i like .. ^^
Semak je semua tu ..
Ehhh .. ok la nak study malam nie ada paperrrrr ..

Tata !! Good Luck !! Aja aja Fighting !!


Friday, 27 December 2013

Dagu Ku Tajam


Dagu Azie tajam ... ??

Cer tengok betol2 gambar .. 
Agaklaa .. tanya mak dgn ayah .. dorang pon tataw keturunan mana yg dagu tajam2 ..

Pelik .. Azie je kot .. 
Tengok dagu adik , abang n akak sume tadela tajam sgt ..

Bercakap je da nampak da tajamnya ..
Kalau senyum nampak gigi lagi laaaa ...

Sampai ada org panggil pembuka botol ..
Selalu orang cakap "siku" kang ..
Azie nak tukarla .. "dagu" kang ..
Haha ..


Ngeeee ....

Adakah lemak berlebihan ??
Hahaha ta agak2 ..
Tapela unik .. Ko Hade?? ..

Kenangan Kita-[23/12/2013]


Yowww .. Seoul Garden Most Wanted !!
Ehh .. Over lak makcik nie .. hehe ..

Okay Isnin lepas punya cerita .. 
Study Week dipenuhi dengan perkara yang meninggalkan seribu kenangan ..
Atas permintaan adik A dan abang A .. akak A turuti ..

Jom pergi Seoul Garden, bila lagi .. lepas nie da tade dah .. *sedih*
Makan puas2 sampai lebam .. tapi Azizi yang tak kenyang2 .. haha ..

Seoul garden banyak berubah .. 
Okla not bad .. yang pasti makanan dia the best ..
Nak dapat student price jangan lupa bawak student card, ataupun popular card ..
   
With Mai

Azizi dan Adam

Gembirakan Adik2 Abang nie .. haha ..
We alls .. Masjid Selat
It's me ^^

Kenangan nie akan Azie simpan baik2 seperti gambar2 rare kita .. hehehe ..
Thanks because be my friends .. 
Sayang korang ..
Ingat jangan putuskan silaturahim kita ..
Azie akan sentiasa ada ..

Maaf kalau ada kekurangan dari Azie ..
Thanks menyerikan hari Azie ..
ADAM,AZIZI DAN MAI


Saturday, 21 December 2013

20 Disember 2013 With Triple A


Jumaat 20/12/2013 ..
Mungkin malam terakhir kita kuar bersama untuk tahun nie .. Mungkin ...

Nak beli burger , kedai burger tutup .. 
Last2 makan Nasi Ayam Singapura la ..
Pastu, pegi klebang .. saja lepak2 .. duduk .. pasnie da tataw ada peluang lagi tak nak kuar bertiga malam2 .. huhu ..

Gelapkan suasana .. buat unggun kononnya la .. haha ..
Mesti orang lain pelikkan sebab tempat kita je terang ..
Unggun pertama by Azizi
unggun kedua by Azizi dan Adam
Ada orang jeles tengok Azie rapat dengan Mr. Sweet nie .. haha .. Sweet kee??
Alahaii apa masalah pon tataw ..
Biarlah .. Azie tetap sayangkan Mr. Sweet nie .. *puiihhh*
Baru kawan , Baru jadi adik abang kakak .. dah ada orang jeles2 ..

Jeles?? Sukanya .. Jelesla lagi ... >_<
Sahabat susah dicari taw ..

Bila berkawan dengan orang yang sama2 belajar , rasa semangat lain dengan berkawan dengan orang bekerja ..
Tak caya?? Cubalah ...

Percubaan snap gambar tanpa flash .. 
Cari benda tersembunyi .. jeng jeng jeng .. 

Jangan pandang !! Azie pakai flash !! Teruskan membuat istana mahligai haha ..
Bersungguh bina istana unggun dimalam hari ^^

 Diri atas dahan .. tingginya Azie ..
"Eh Azizi, lama tak jumpa .. nape makin pendek nie ..
Eh Adam, nape lagi pendek ??" - Perasan jap ..
Haha .. Ehhh ..
Berdiri atas dahan ...
 Ok sesi berangan .. Layan perasaan tue .. jangan nangis lak ..
Mula feeling titanic la .. jiwang ..
Minggu nie .. Study Minggu .. Ehhh Alamak salah cakap .. Study Week .. *Malu*

Itulah kenangan dihari Jumaat, dimalam hari, diklebang ..
Pasnie dah xde dahh .. Bila Lagi Kan???
BILA LAGIII ....

Lepas nie Zizi da takde dahhh ...
Rasa kalau ada tukul thor tue , da ketuk da kepala Zizi .. haha ..


Tapela ada rezeki datangla Melaka .. itupun kalau ingat orang Melaka nie haaa ...
Harap ini bukan PRANK ..

Thanks for this SWEET NIGHT ..
Hahaha ..
*Ok nak sambung study*

Saturday, 14 December 2013

Main Cium2 Kat Tangan Lak .. -_-



Pernah main cium2 tangan dekat jalan tar?? 
Azie da try .. Memang TERBAIK !!
Perghhh kepedihan hanya aku yg rasa ...

Nie lah pertama kali aku jatuh motor .. 
Kat UTeM lak tuu .. 
Nasib baik malam so xdela org kenal sgt ..

Masih segar dalam ingatan .. 
Malam .. belakang FTMK nak lalu kat selekoh tapi tak perasan lak kat selekoh tu ada pasir ..
Itu yang tergolek .. Kesian MBY calar .. time tu pk pasal diri .. tapi pk pasal MBY ..

Pastu adala dtg 2/3 mamat konon nak tolong tanya "ok tak? boleh bangun"
Azie tabole nak kuarkan suara hanya boleh angguk .. tuh jee ..
Termenung jap .. pk mcmne ley jatuh .. pandang bawah .. raba2 sikit ... Laaaaa ada pasir .. 
Nak maki sabar jela time tu .. nanti nampak kejantanan lak kan .. hehe ..

Part paling best masa nak balik ..
Tataw pon luka .. da jalan ... angin malam lak kan perghh memang terbaikk ..
Terasa pedih lak tetiba .. Tengok2 haaaaa hamik ko ... macam gambar kat bawah nie .. Tapi gambar nie da cuci da darah melimpah ruah tu ... 



Masa atas motor tu da membebel sorang2 ..
"Tuh la kau Azie Main jalan jeee ..
Selekoh tu ponnn da nama pon selekoh jangan ler longgokkan pasir ...
Aishhhh memnag bijakkk bijakkk ..."
Potpetpotpet ... sampai umah tercinta ..
Haha ... Azie memang camtu kalau stress , tak puas hati ke .. membebel atas motor sorang2 ..
Weekkk .. 

Tapi jangan risau .. Luka sikit tuh .. Biasa dah .. Haha berlagak ..
Azie kan kuat ... Macam Harimau !!


Inilah kenangan cium jalan tar kat UTeM .. 
Haha ..



Triple A


7 November our first date .. *phewiitt*
First date kita pergi tengok wayang cerita Thor .. pastu makan asam pedas .. sedapkan asam pedas kat situ .. ^^,

Tak sangka dah Sebulan lebih kita lakar saat first date tu .. *cewahh*
Tak sangka jugak dalam masa sebulan lebih tu kita da lakar pelbagai memori ..

Kita lakar bakat kat Giant,Bachang .. 
Ajak makan nasi beriani murah .. haha ..
Kita pergi Sagil ..
Pergi picnic kat Pengkalan Balak .. Teman pegi pantai .. Makan Yong Tau Fu .. (Sorang xde) ..
Hantar Azie pergi kem dan sambut kepulangan Azie balik dari kem .. *Kemain*
Pastu bagi suprise !! Bagi kura-kura yang kiut miut tuuu ....*saya suka saya suka*
Comel sangat .. Azie dah ada peneman ADAM JUNIOR n AZIZI JUNIOR .. *yeahh*

Teman makan NASI BERIANI

Teman pergi Pantai with Adik A .. Azizi ..

Asah Bakat Terpendam .. Abg A .. Adam ..

Sagil ..

Sagil ..

Pengkalan Balak

Kalau nak tahu .. Kehadiran korang telah membangkitkan semangat Azie ..
Mengajar Azie erti bersyukur ..

Azie cuba jadi kawan dan sahabat yang terbaik ..
Insyaallah Azie cuba k ..
Abang A, Adik A .. Terima kasih .. Akak A takkan lupa Our Triple A forever ..
Walaupun Adik A cakap dia ada sem nie je .. nanti dia da tak balik Melaka .. 
Tapi tape .. Wechat kan ada .. Facebook kan ada .. Twitter kan ada .. *Haha*
Tape ada jodoh kita jumpa lagi k ..

Rasa bertuah mengenali korang .. Azizi dan Adam .. 
Jangan lupa event kita lepas Exam nanti ..
Thanks ^^